Privacy Policy

Our privacy policy

You can read or privacy policy on this page Swedish. On our information page you will find a pdf to download for those who want. If you want to recieve a copy in your language please contact us and we will send you a copy.

Integritetspolicy

Senaste sekretesspolicyuppdatering: 2021/01/01

Sekretesspolicyn nedan gäller Camp Viking AB (556930-9759). Vår integritetspolicy förklarar hur vi använder personlig information som vi samlar in om dig när du använder vår webbplats eller app, registrerar dig hos oss eller beställer våra tjänster eller produkter.

Camp Viking har alltid garanterat integriteten för sina gäster och att ta hand om den delade informationen är av yttersta vikt för oss. Vi vill att du som kund ska kunna lita på att dina uppgifter är säkra hos oss och hur de kommer att användas för att ge dig en bättre, mer inspirerande och trevlig campingferie. Om du har frågor om dataskydd och integritet, skicka ett mejl till info@campviking.se.

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (“GDPR”). Camp Viking behandlar endast dina personuppgifter i fall där det finns en rättslig grund för behandlingen. Detta kan vara för att uppfylla ett avtal med dig eller efter en intresseavvägning. Om vi ​​ber om ditt samtycke för behandling av personuppgifter görs detta för ett specifikt syfte. Samtycke kan återkallas när som helst och vi behandlar inte längre personuppgifterna, förutsatt att vi inte är skyldiga att göra det enligt lag eller om det finns en annan tillämplig rättslig grund för vidare behandling.

När du använder Camp Vikings tjänster (t.ex. våra webbplatser) eller kontaktar oss, godkänner du vår integritetspolicy och att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker också till att Camp
Viking använder digitala kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig. Läs denna policy innan du använder våra tjänster.

Vilken information samlar vi in ​​om dig?
Vi samlar in information om dig när du registrerar dig hos oss eller gör en beställning / bokning. Vi samlar också in information när du deltar i kundundersökningar eller besöker vår webbplats. Information om användningen av webbplatsen samlas in med hjälp av cookies, analysverktyg och spårningspixlar. Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är att kunna tillhandahålla våra tjänster och produkter till dig, att informera dig om våra tjänster och erbjudanden och på annat sätt uppfylla våra skyldigheter gentemot dig. Vi använder också dina uppgifter för att kommunicera med dig när du kontaktar oss eller för att vi är lagligt skyldiga att lagra uppgifterna. All information som vi samlar in eller som du tillhandahåller oss kommer att användas för ändamålen och baseras på de juridiska grunder som anges i denna sekretesspolicy.

En order / bokning eller ett konto: För att registrera ett konto hos oss eller göra en beställning samlar vi in ​​ditt fullständiga namn, kontaktuppgifter och vilket land du bor i. Denna information behandlas för att uppfylla vårt avtal med dig om att hålla ditt konto uppdaterad, för att leverera våra produkter, för att marknadsföra och för att informera om våra tjänster och erbjudanden, för att förbereda en faktura och eventuella returer. eller hantera garantikrav. När syftet med behandlingen av personuppgifter har uppnåtts tar vi bort den information som inte längre behövs. Om en del av informationen är en del av redovisningsdata kommer den att förvaras i 5 eller 7 år baserat på bokföringslagar.

Betalningshantering:
För att hantera betalningar med betalkort eller kreditkort delar vi din information
med en tredje part för att behandla betalnings- eller kreditansökan. Denna information behandlas för att uppfylla vårt avtal med dig i syfte att betala för våra produkter eller tjänster. Vi får bara tillbaka en del av informationen från tredje part och vi behandlar endast denna information för att bekräfta betalning för den produkt eller tjänst du har beställt. All data som samlas in direkt av en tredje part, som en del av betalnings- eller kreditarrangemanget, hanteras av en tredje part. Vi lagrar endast det personliga nummer som vi överför till tredje part tills tjänsten eller produkten levereras. Information om dina rättigheter i förhållande till uppgifter som behandlas av tredje part där tredje part ansvarar för personuppgifter finns i tredje parts sekretesspolicy. Innan du skickar data till tredje part via oss kommer vi att informera dig vilken tredje part som är ansvarig för tjänsten du använder och vi länkar den till tredje parts sekretesspolicy.

Marknadsuppdateringar:
Den rättsliga grunden för behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål är en intresseavvägning eller samtycke. Om du har gått med på att ta emot marknadsföringsuppdateringar från oss kommer vi att lagra din e-postadress, telefonnummer och adress och ditt fullständiga namn baserat på ditt samtycke för detta ändamål tills du avslutar prenumerationen på vår marknadsföringskommunikation eller återkallar ditt samtycke. När du har återkallat ditt samtycke kommer vi att behålla dina kontaktuppgifter i tre månader för felsökningsändamål, men inga ytterligare utskick kommer att skickas från det ögonblick som vi registrerar att ditt samtycke har dragits tillbaka.

Camp Viking-webbplats:
När du besöker vår webbplats godkänner du att vi registrerar information om hur du använder webbplatsen och att vi samlar in information om din användning och hur du är ansluten till webbplatsen, till exempel vilken webbläsare du använder, din IP adress, eventuellt via vilken webbplats du hittade vår webbplats, operativsystem / plattform du använder, hur länge du besöker vår webbplats, vilka delar av webbplatsen du besöker och cookies. Vi samlar också in information om din användning, t.ex. valet av ditt boende. Vi samlar in denna information för att driva vår webbplats, förbättra din användarupplevelse och för att skydda vår webbplats från obehöriga attacker.

Webbplatsövervakning:
Vi övervakar aktiviteten på vår webbplats för att identifiera fel, förbättra användarupplevelsen och förhindra bedrägerier. Uppgifter som behandlas under en längre period än 12 månader anonymiseras.

Camp Viking Digital Channels:
När du använder Camp Viking-webbplatsen eller någon av våra andra digitala kanaler kan vi samla in information om:

Betalningsinformation: i form av bekräftelse på genomförd betalning (betalkortsuppgifter lagras inte på Camp Viking och behandlas endast av vår bank och betaltjänstleverantörer i enlighet med villkoren för behandling av personuppgifter som gäller dessa tjänster).

Boknings- och köphistorik: information om vilka bokningar eller köp du har gjort hos oss.

Information om hur man använder och interagerar med webbplatsen, till exempel användning av tjänsten, svarstider, nedladdningsfel, annullerade inköp etc.

Information om vilken enhet du använder, IP-adress, enhets-ID, operativsystem, skärmupplösning etc. Den rättsliga grunden för denna behandling är samtycke eller intresseavvägning.

Kundrecensioner: Kontaktinformation som delas med tredje part för kvalitetsundersökningar och kundrecensioner behandlas endast för detta ändamål av vårt legitima intresse och delas inte med tredje part för marknadsföringsändamål.

Kontakta oss: När du kontaktar oss via telefon, webbplats, sociala medier eller direkt med vår personal med till exempel en begäran om våra produkter eller tjänster, feedback eller för allmän information från oss eller andra frågor och tillhandahålla dina kontaktuppgifter som namn, telefonnummer, postadress, e-postadress etc., så behandlar vi denna information för att kunna hantera ditt ärende, kundtjänst och för att uppfylla vårt löfte till dig. Vi behandlar de personuppgifter som vi har fått tillgång till som en del av ett kundtjänstfall för vårt legitima intresse att upprätthålla god kundservice, uppföljning och feedback till dig under en lång tidsperiod som är nödvändig för ovanstående ändamål.

Sociala medier: Information som skickas till oss via sociala medier följer plattformsleverantörens integritetspolicy (t.ex. Facebook eller Instagram). Vi modererar innehållet i inlägg och tar bort inlägg som inte överensstämmer med GDPR eller bryter mot andra lagar. Om ett inlägg på sociala medier blir ett kundtjänstproblem kommer informationen att behandlas av oss i enlighet med kontaktpolicyn för kundtjänst ovan.

Vi kontrollerar all din personliga information som vi samlar in från dig, förutom information som ges direkt till tredje part när du använder ett betalkort eller information som tillhandahålls till tredje part när du handlar på kredit. För frågor om hur de behandlar din information, vänligen kontakta tredjepartsansvarig eller läs tredje parts sekretesspolicy.

Information från andra källor: Vi kan komplettera ovanstående information med information från andra källor, till exempel i samband med reklam. Vi kan också samla in information från betaltjänstleverantören när du gör ett köp på webbplatsen eller våra andra digitala kanaler för att bekräfta betalning för beställda varor.

Kameraövervakning:
Camp Viking samlar in personuppgifter i form av bildregistrering genom användning av kameror på vissa delar av våra campingplatser. Syftet är riskhantering, förebyggande och utredning av brott och den rättsliga grunden är att balansera intressen.

Hur använder vi den information vi samlar in?
Vi samlar in information om dig för att hantera din beställning / bokning,
för att ge dig en bra upplevelse under din vistelse hos oss och för att skicka e-post, SMS eller annan elektronisk kommunikation med information om andra produkter och tjänster som vi tror dessa är möjliga. av intresse för dig.

Vi använder din information som samlas in på webbplatsen för att skräddarsy dina besök på vår webbplats för en bättre användarupplevelse och för marknadsföring. Om du godkänner kan vi vidarebefordra din personliga information till våra partners så att de kan erbjuda dig sina produkter och tjänster.

När vi behandlar din beställning kan vi skicka din information till och även använda information från kreditupplysningsföretag, kortbetalningsföretag och bedrägeribekämpningsföretag. Camp Viking delar också din personliga information med IT-tjänsteleverantörer för drift av dess IT-system, såsom lagrings-, drift- och supportleverantörer. Dessa leverantörer är Camp Vikings personuppgiftsassistenter och behandlar personuppgifter i enlighet med Camp Vikings instruktioner i enlighet med ett särskilt avtal. Information som samlas in via övervakningskameror kommer endast att avslöjas för polisen eller åklagarna på uttrycklig skriftlig begäran som en del av en utredning om ett brott eller misstänkt brottslighet.

Andra webbplatser:

Camp Vikings tjänster kan innehålla länkar till andra webbplatser och tjänster som ligger utanför vår kontroll och som inte omfattas av denna policy. Operatörerna av dessa webbplatser kan samla in information från dig som används av dem i enlighet med deras integritetspolicy, som kan skilja sig från vår. För frågor om hur de behandlar din information bör du kontakta tredjepartsansvarig eller läsa tredjeparts sekretesspolicy.

Cookies och spårning:

Camp Viking använder cookies för att anpassa innehåll på webbplatsen och annonser, för att erbjuda funktioner i sociala medier och för att analysera trafik till webbplatsen. Cookies används för att anpassa innehållet och funktionerna i våra tjänster för att göra ditt besök skräddarsytt och meningsfullt för dig.

Vi delar information om din användning av webbplatsen med våra betrodda spårnings-, sociala medier, reklam- och analyspartners / verktyg. Detta inkluderar spårningspixlar för analysverktyg som Google Analytics / Tag Manager och Facebook. Data från dessa pixlar används bland annat i annonser i Googles sök- och displaynätverk och Facebook.

Cookies för Google Analytics och Facebook-pixlar finns tillgängliga på alla sidor på Camp Viking-webbplatsen. Med hjälp av denna spårning kan vi se hur ofta en enskild användare har besökt webbplatsen, vilka sidor som har besökts, geografisk plats baserat på IP-nummer, tid, datum, vilka kampanjer / kanaler som används och användningen av nyckelord etc. Dessutom kan vi se om användare har slutfört webbplatskonverteringar. Detta inkluderar till exempel: transaktioner / bokningar, registrering av nyhetsbrev och klick på konverteringspunkter som telefonnummer, e-postadresser och länkar till sociala medier.

Camp Viking använder cookies för att samla in statistik och användardata i
aggregerad och individuell form för analys av användningen av webbplatsen.
Data på användar- och händelsenivå (t.ex. webbplatskonverteringar) lagras i Google Analytics i 50 månader och raderas sedan om den unika kakan inte syns när du besöker webbplatsen igen.

Cookies används också som bas för nya marknadsföringsaktiviteter såsom remarketing (så kallad “retargeting”). Ommarknadsföring av annonser används bland annat på Facebook och Googles sök- och displaynätverk. Vi delar inte personlig information för marknadsföringsändamål med tredje part utanför Camp Viking, med undantag för delning i samband med marknadsföring på sociala medier.

Cookies är textfiler som placeras på din dator för att samla in standardinformation om internetlogg och besökarnas beteende. Denna information används för att hålla reda på besökarens användning av webbplatsen och sammanställa statistiska rapporter om aktiviteten på webbplatsen. För mer information, besök www.allaboutcookies.org.

Du kan ställa in din webbläsare så att den inte accepterar cookies och ovanstående webbplatser berättar hur du tar bort cookies från din webbläsare. Att blockera cookies hindrar vår webbplats från att fungera till fullo.

För att samla in information om beteende på våra webbplatser och för att bättre förstå besökarnas behov använder vi sessionsinspelningssystem. All information i fältet är inte anonymiserad eller registrerad alls, men vi kan se vilka sidor användarna besöker, hur länge de stannar och vilka länkar som klickas på och eventuellt när en besökare har lämnat våra sidor. För att få dessa system att fungera används cookies och annan teknik för att samla in data. För en dator eller telefon som används för att besöka våra sidor används IP-adresser på ett sätt som anonymiserar användare. Dessutom samlas information in från den webbläsare som används (typ, skärmstorlek, land, språk). Informationen lagras utan koppling till en identifierad person eller användarprofil. Beteendedata används inte för att identifiera eller matcha enskilda användare med ytterligare data från en enskild användare.

Andra webbplatser och tjänster:

Vår webbplats innehåller länkar till andra webbplatser. Denna sekretesspolicy gäller endast denna webbplats, så om du följer en länk till andra webbplatser bör du läsa sekretesspolicyn som gäller för dessa sidor.

Hur lagrar och skyddar vi dina uppgifter?
Vi använder administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig förstörelse, förlust, ändring, obehörig avslöjande eller åtkomst eller annan behandling som inte är i enlighet med GDPR. Vi strävar efter en lämplig skyddsnivå baserat på vilken typ av personuppgifter vi behandlar. Detta innebär att skyddsnivån är högre för information relaterad till bokningar och finansiella transaktioner jämfört med kontaktinformation endast för hantering av en e-postlista.

Vi begränsar åtkomsten till din personliga information till anställda som behöver tillgång till den för att uppfylla våra skyldigheter. Leverantörer och andra som tillhandahåller tjänster för våra räkning har tillgång till informationen i den utsträckning som krävs för sina uppdrag och under sekretessplikt i enlighet med personuppgiftsassistentavtal.

Vi vidtar rimliga åtgärder för att säkert förstöra eller permanent avidentifiera
personlig information när vi inte längre behöver den. Vi lagrar endast din information så länge som den tillhandahålls enligt gällande rättslig grund för behandling och endast så länge som är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster och uppfylla våra skyldigheter, om uppgifterna inte behöver behandlas under en längre tid i enlighet med med lagar och förordningar eller för eventuella tvister och statliga utredningar i enlighet med våra inkassotjänster.

Om behandlingen baseras på ditt samtycke behandlar vi bara informationen tills samtycket dras tillbaka. Ändå kan vi fortsätta att behandla dina personuppgifter om detta är nödvändigt under en viss tid för att uppfylla rättsliga skyldigheter och för att skydda våra juridiska intressen i en potentiell tvist.

Var behandlar vi dina personuppgifter?
Vi och våra personuppgiftsassistenter kommer att behandla dina personuppgifter inom EU / EES med undantag för hantering av data relaterade till marknadsföring på sociala medier.

Ändringar av vår integritetspolicy:
Camp Viking förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst i den mån ändringarna är nödvändiga till följd av ändringar i behandlingen av personuppgifter, för att lösa funktionsstörningar eller för att följa nya juridiska eller tekniska krav. Eventuella ändringar av denna sekretesspolicy kommer att publiceras på denna webbplats. Denna sekretesspolicy uppdaterades senast den 1 januari 2021.

Sekretess:
Camp Viking gör allt för att använda sig av rimliga medel för att skydda din personliga information. Camp Viking kan dock inte hållas ansvarig för förlust eller avslöjande av information eller förlust eller skada till följd av överföringsfel, obehöriga eller olagliga handlingar från tredje part eller ditt beslut att lämna ut din personliga information.

Dina rättigheter:
Eftersom vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter enligt GDPR. Du har rätt att begära:

– tillgång till dina personuppgifter;

– att personuppgifter som är felaktiga eller ofullständiga korrigeras;

– radering av personuppgifter

– begränsning av vidare behandling av dina personuppgifter;

– motsätter dig behandlingen av dina personuppgifter

Återkalla samtycke

Dataportabilitet

Om du vill utöva dina rättigheter enligt ovan måste du begära detta skriftligt med hjälp av kontaktuppgifterna nedan, inklusive ditt namn, adress och e-postadress. Camp Viking kan be dig verifiera din identitet, till exempel med bank-ID eller annat identitetsbevis. Camp Viking kommer omedelbart att behandla ovanstående frågor och vi kommer att svara inom 30 dagar efter det att vi mottagit begäran.

Om vi ​​inte godkänner din begäran av någon anledning, vänligen kontakta Datainspektionen, datainspektionen@datainspektionen.se.

Hur man kontaktar oss?
Kontakta oss om du har frågor om vår integritetspolicy eller information vi har om dig, vänligen kontakta oss via e-post: info@campviking.se

Vänliga hälsningar / With kind regards

Camp VIking
Hannåsen 107
84395 Gällö
Sverige
Telefon: +46 (0) 72 700 4003 Integritetspolicy

• Intellectual property & copyrights

The use of the information on this website is free of charge as long as you do not copy, distribute, or otherwise use or misuse this information. You may only reuse the information on this website according to the rules of mandatory law.

It is not permitted to reuse text, photo material, or other materials on this website without express written permission. The intellectual property rests with us.

en English
X